Vi er Kristin og Geir Svendgård- Roe, som har barna Vemund, Isa og Ragne. Vi bor på gården Berg som ligger idyllisk til i øvre del av Skogn. Geir kjøpte gården  i 2004 etter sin onkel, og jobber i dag som lærer i tillegg til å være sauebonde. Kristin kom flyttende i 2005. Hun kommer fra Voss og er utdannet barnevernspedagog. I dag jobber hun som lærer på Universitetet Nord.

Etter at vi i 2009 bestemte oss for å drive med økologisk sau har gården vært under stadig fornying. Vi ønsker å lage kortreist og ren mat rett på bordet. Sauene får fôr fra egen gård, høy og rundballer. De får også valset korn og erter som er produsert økologisk på Skogn av Torbjørn Støre.

 

Sauene blir slaktet av Nortura på Malvik. Deretter vil de bli partert og pakket av Halsan kjøtt AS på Levanger.  Etter slakting og foredling blir det ferdige produktet kjørt hjem igjen på kjølelageret på gården. Her blir eventuell pølse lagt ved og det er klart for henting.

 

 

 

 

Hàkon Bragi Valgeirson, tidligere sjefskokk ved Backlund restaurant på Levanger, har hjulpet oss med oppskrifter. Han har også bistått når vi har funnet smaken av vår gode lammepølse. Det er Halsan kjøtt AS som produserer pølsen for oss.